Souvenir Koor zoekt dirigent!

 

 

 

 

Het Souvenir Koor zoekt op korte termijn een nieuwe dirigent!

Wij zijn een nog klein gemengd koor met enthousiaste zangers vanaf 40 jaar en ouder. Wij zijn afgelopen maart 2017 gestart en zoeken ook nog steeds alle stemsoorten, vooral mannen om groter te worden. Wij repeteren nu, sinds 16 januari 2018 elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van de Souvenir, Ringbaan Zuid 253, 5021 LR Tilburg, aan de ventweg naast van de Meijs. Wij hebben een breed repertoire en staan voor alle genres open. We zoeken kwaliteit en gezelligheid! Heb je interesse en lijkt het je iets, neem dan met onderstaande persoon contact op. Op de website kun je terecht voor meer informatie www.souvenirdesmontagnards.nl en klik op de link Souvenir Koor. Welke gevorderde student heeft interesse om deze gezellige groep te dirigeren? Is goed om ervaring op te doen. Kom vrijblijvend op dinsdagavond luisteren. Doen hoor!

H van renswouw
06-12831427

Post Author: bieke -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *