Souvenirkoor zoekt leden!

Het Souvenirkoor is op zoek naar enthousiaste, muzikale en gezellige zangers en zangeressen. Wij willen graag iets meer uitbreiding van ons kleinschalig gemengd koor met alle stemsoorten. Ons muziekrepertoire bestaat uit o.a. popsongs, filmmuziek, Frans- en Engelstalige muziek,  Nederlandse liedjes en licht klassiek. Bent u 40 jaar of ouder dan heeft u bij ons de kans om aan te sluiten. Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van Souvenir des Montagnards aan de Ringbaan Zuid 253, 5021 LR Tilburg, aan de ventweg naast van de Meijs.

Wij houden twee openbare repetities op 11 en 18 september. Hopelijk komen er deze keer ook heren! onze deur staat vanaf 19.40 uur open. Mocht u op een andere dag willen kijken kan dit door vooraf aan te melden via het contact formulier op onze pagina.

Meer informatie op onze pagina, klik op de link Souvenir Koor.( Zie meer bij eventueel lid worden).

Post Author: bieke -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *