Souvenirkoor zoekt leden!

Het Souvenirkoor is op zoek naar enthousiaste, muzikale en gezellige zangers en zangeressen. Wij willen graag iets meer uitbreiding van ons kleinschalig gemengd koor met alle stemsoorten. Ons muziekrepertoire bestaat uit o.a. popsongs, filmmuziek, Frans- en Engelstalige muziek,  Nederlandse liedjes en licht klassiek. Bent u 40 jaar of ouder dan heeft u bij ons de kans om aan te sluiten. Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van Souvenir des Montagnards aan de Ringbaan Zuid 253, 5021 LR Tilburg, aan de ventweg naast van de Meijs.

Bent u nieuwsgierig geworden, neem dan uw kans en kom gerust een keer vrijblijvend mee doen! Wij houden ook 3 openbare repetities op dinsdag 22 en 29 mei en 5 juni. Onze deur staat vanaf 19.40 uur open. U bent van harte welkom.

Meer informatie op onze pagina, klik op de link Souvenir Koor.( Zie meer bij eventueel lid worden).

Post Author: bieke -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *