oproep souvenir koor

Welke ouder/verzorger van het Souvenir Jeugd Koor heeft tijd en is ook enthousiast om zelf te willen zingen?

Het Souvenir Koor zoekt zangers en zangeressen om een doorstart te kunnen maken. Wij zingen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur voorlopig nog in het gebouw van de Souvenir. Onze doelgroep is vanaf 40 jaar en ouder.

Wij zingen allerlei genres muziek en bepalen samen het repertoire wat we zingen. Engels, Frans en Nederlandstalige liedjes, popmuziek en filmmuziek. Wij willen na de meivakantie weer opstarten, want nu zijn wij helaas met te weinig zangers om muzikaal en uitdagend te kunnen zingen.

Wij zouden het erg fijn vinden als naast SJK en STC ook het Souvenir Koor zou kunnen blijven bestaan na een historie van meer dan 175 jaar.

Wilt u inlichtingen dan kunt u zich aanmelden via deze website graag voor 21 april. Kijk onder Souvenirkoor en lees de links. Je kunt contact op nemen met de contact persoon of via het contact formulier. Je krijgt begin mei te horen wanneer we dan precies opstarten. Niet eerder dan dinsdag 7 of 14 mei.

Zingen is leuk, ontspant en is erg gezellig en geeft energie. Je mag gerust iemand die je kent en ook enthousiast is meebrengen. We kijken dan of er genoeg aanmeldingen zijn om op een verantwoorde muzikale wijze door te kunnen gaan.

Je zit dan nog nergens aan vast, maar kom gewoon een keertje meedoen.

Verdere informatie volgt later.

Souvenir Koor

Post Author: bieke -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *