Wie zijn wij?

Wij zijn een erg gezellig en ambitieus koor. Onze nadruk ligt op zingen maar we vinden het erg leuk tijdens onze concerten alles wat meer vorm te geven en het allemaal wat theatraler te maken. We zingen een erg breed repertoire aan lichte muziek. Het repertoire wordt samen gesteld door de dirigent en de commissie, maar iedereen is welkom zijn ideeën in te brengen waardoor er altijd voor iedereen leuke muziek bij zit.

De STC is opgericht in 1995 door Hans van den Brand, die toen vanzelfsprekend ook dirigent werd. Hij heeft eind 2008 afscheid van ons genomen en sindsdien had Berrie Kolmans het stokje overgenomen. In 2015 hebben we afscheid moeten nemen van Berrie en staat nu Bart de Graaff voor ons altijd gezellige koor!

Elk jaar geven we een klein concertje rond een thema. De laatste paar concerten waren: Work inprogress (2015 )en Fridays night out(2016). Dit jaar gaat ons concert over het thema liefde en pakken we het iets groter aan dan normaal. Meer info hierover volgt nog.

Eens in de twee à drie jaar wordt er gewerkt aan een eigen theaterproductie die doorgaans op meerdere dagen in één van de kleinere theaters in de regio opgevoerd wordt. Als één van de drie koortakken van de koorafdeling van de Souvenir, proberen wij zo mogelijk ook mee te werken aan producties van de andere koren.

Ook doen we al een aantal jaar met veel plezier mee aan de Tilburgse revue!

Voor meer informatie over het koor kunt u contact op nemen via het contact Formulier