Dirigent

Sinds 2015 is Bart de Graaff onze Dirigent.

Na zijn studie Marketing te hebben voltooid besloot Bart zijn passie voor de muziek te volgen. Hij volgde de opleiding Docent Muziek aan het Fontys Conservatorium te Tilburg, waar hij onder meer les kreeg van Reineke Broekhans (piano) en Ingrid Zeegers (zang). In 2009 werd hij door zijn opleiding genomineerd voor de Jacques de Leeuw Toptalent prijs.

Hij was jarenlang betrokken bij muziektheaterproducties van de Souvenir Theater Compagnie (STC) uit Tilburg en was zanger in het Fontys Jazz Choir, waarmee hij het tv-programma “Korenslag” wist te winnen. Met dit koor kreeg hij masterclasses van onder meer The Real Group, Touché en Groove for Thought.

Als muzikaal leider heeft Bart meegewerkt aan verschillende producties van de Vereniging van Oisterwijkse Spelers (Hair, Robin Hood) en van Theaterplatform in Drunen (Witches of Eastwick, En nu naar bed). Zijn laatste productie als muzikaal leider was in april 2017 bij Theater Atelier Goirle Oisterwijk (TAGO) met de musical Jafar.

Naast het dirigeren speelt Bart piano bij diverse gelegenheden: hij is vaste pianist bij vocalgroup TeaTime en hij speelde in o.a. het orkest van Spotlight, musicals in Concert en een projectorkest waar hij Tony Neef en Petra Berger mocht begeleiden.

Sinds 2015 is hij weer terug op het honk en werkt hij als dirigent bij de STC.

In het dagelijks leven is Bart coördinator van de brugklas en docent muziek & CKV op het Mill-Hillcollege in Goirle.