Lid worden?

We zijn bij de STC altijd opzoek naar nieuwe leden, vooral mannen zijn momenteel erg in trek! Iedereen is van harte welkom om 2 repetities vrijblijvend te komen kijken.

Onze repetities zijn op maandag avond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Na de repetitie is er de mogelijkheid om nog gezellig een drankje mee te drinken in de bar, er zijn altijd wel mensen die lekker blijven hangen om mee na te kletsen.

De repetities zijn altijd erg gezellig maar wel intensief want we streven naar een hoog niveau en zijn altijd op zoek naar nieuw repertoire om zo veel mogelijk verschillende dingen te kunnen zingen.

hoe het dan verder in zijn werk gaat:
Je bent twee keer komen kijken en wil lid worden.
We plannen met jou een kleine stemtest in. Bij deze stemtest is onze dirigent aanwezig en iemand van de commissie,
Tijdens de stemtest ga je een paar stem oefeningen doen, gaan we kijken naar je muzikaal gehoor en mag je een liedje naar keuze zingen.

Tijdens deze stemtest kijken we vooral naar hoe je stem klinkt en of de klank past bij het koor. Ook kijken we bij welke partij je kan komen te zingen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je veel zin hebt om met ons mee te komen zingen en deel uit te maken van ons gezelschap. Enthousiasme en plezier zijn het belangrijkste zodat we met iedereen een leuke sfeer kunnen creƫren

Als de stemtest positief is mag je lid worden en kunnen we je inschrijving regelen.

Ben je tussen de 18 en de 35 (zodat je minimaal 5 jaar lid kan zijn) en lijkt het je wat om lid te worden neem dan contact met ons op door het contact formulier in te vullen, zodat we een proefrepetitie kunnen inplannen.

contact