Dirigent

Het Souvenir Koor zoekt op korte termijn een nieuwe dirigent!

Wij zijn een nog klein gemengd koor met enthousiaste zangers vanaf 40 jaar en ouder. Wij zijn afgelopen maart 2017 gestart en zoeken ook nog steeds alle stemsoorten, vooral mannen om groter te worden. Wij repeteren nu, sinds 16 januari 2018 elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van de Souvenir, Ringbaan Zuid 253, 5021 LR Tilburg, aan de ventweg naast van de Meijs. Wij hebben een breed repertoire en staan voor alle genres open. We zoeken kwaliteit en gezelligheid! Heb je interesse en lijkt het je iets, neem dan met onderstaande persoon contact op. Op de website kun je terecht voor meer informatie www.souvenirdesmontagnards.nl en klik op de link Souvenir Koor. Welke gevorderde student heeft interesse om deze gezellige groep te dirigeren? Is goed om ervaring op te doen. Kom vrijblijvend op dinsdagavond luisteren. Doen hoor!

H van Renswouw
06-12831427

 

 

Sinds de oprichting van het Souvenirkoor is Vera Keijsers onze dirigente.

Vera is 22 jaar en studerende aan de Academie voor Muziekeducatie op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Hier krijgt ze o.a. les van Sofie Dirkx (zang). Binnen deze opleiding specialiseert ze zich in koordirectie, waarvoor ze onder andere lessen volgt in Denemarken. Momenteel zingt Vera in het Fontys Jazz Choir onder leiding van Hans van den Brand. Ook geeft ze pianoles aan jonge kinderen.

Vera is opgegroeid in Deurne. Hier heeft ze na jaren pianoles op de muziekschool het D-examen behaald. Ook heeft ze in verschillende koren gezongen, in theaterproducties gestaan en als zangeres en/of pianiste opgetreden op variƫrende gelegenheden. Sinds ze is begonnen aan haar studie, woont ze in Tilburg.