Competitie

 

Competitie 2016.

Normaal houden we onze jaarvergadering begin januari. Daarbij worden de prijzen van het jaar daarvoor uitgereikt, wordt aan onze gastvrouw Gemma een bloemetje overhandigd en wordt bekend gemaakt met welke handicap de diverse leden moeten spelen. Daarmee zijn niet diverse pijnen en pijntjes bedoeld die inherent zijn aan de leeftijd van de leden. Maar om de competitie zo eerlijk mogelijk te laten verlopen wordt op grond van de resultaten van de competitie van het voorgaande jaar bepaald wat het gemiddelde resultaat zou moeten zijn.

 

Omdat TAGO het afgelopen halve jaar tot maart 2017 in ons gebouw repeteerde wat veel drukte met zich meebracht, konden we pas in maart de resultaten 2016 vernemen. De competitie driebanden duurde daardoor drie rondes. Als winnaar kwam Hans de Groot uit de bus. Als een ware kampioen won hij ook de Louis Goverde-bokaal. Bij het driebanden werd Toon Zwegers 2e en Paul Hutten 3e.

Het bandstoten kende als 2e Pierre van Berkel en als 3e Toon Zwegers. Deze laatste was dan dit jaar geen kampioen, maar had wel twee maal de hoogste serie in de competities: 5 caramboles in het driebanden en zelfs 11 in het bandstoten.

 

Ten aanzien van de organisatie bleef alles hetzelfde:

Voorzitter en secretaris: Toon Zwegers
Penningmeester en wedstrijdleider: Hans de Groot
Evenementencommissie: Pierre van Berkel, Ad Mols
Website-auteur: Paul Hutten